Verzuimtraining
Verzuimtraining

Wij verzorgen trainingenen/of studiedagen over diverse arbogerelateerde onderwerpen. Werkgevers en leidinggevenden kunnen...

Verzuimtraining

Wij verzorgen trainingenen/of studiedagen over diverse arbogerelateerde onderwerpen. Werkgevers en leidinggevenden kunnen bijvoorbeeld een training bijwonen ten aanzien van het voeren van verzuimgesprekken. Ook worden trainingen gegeven met betrekking tot arbeidsomstandigheden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld instructies ten aanzien van tillen of het voorkomen van RSI, alsook trainingen op het mentale vlak. Onze trainingen zijn vaak maatwerk en gericht op de behoefte vanuit de werkgever. Wij denken dan ook graag met u mee.

Ook op het gebied van kennisoverdracht kunnen wij maatwerk leveren. Zo is het mogelijk A&P Provitale in te huren voor een presentatie bij u op locatie voor een door u geselecteerde groep over een door u gekozen onderwerp, bijvoorbeeld WIA, verzuimbeleid, casemanagement, verandering in wetgeving etc. Ook hierover gaan wij graag met u in gesprek.

De trainingen worden door heel het land gegeven en incompany.

Voor het aanvragen van een verzuimtraining of vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via telefoonnr. 0162-314561. Wij staan u graag te woord.