Casemanagers
Casemanagers

Een casemanager begeleidt het totale verzuimproces en ziet er op toe dat...

Casemanagers

Een casemanager begeleidt het totale verzuimproces en ziet er op toe dat het procedureel en inhoudelijk correct wordt uitgevoerd. Daar waar nodig stuurt hij bij. De casemanager ondersteunt alle partijen in het vinden van de juiste route. Het doel is om samen toe te werken naar een structurele oplossing.

A&P Provitale maakt gebruik van (Register) Case-& Caremanagers. De RCCM is de eerste schakel in het verzuimproces. De RCCM is een sparringspartner voor het management, leidinggevende en verzorgt de begeleiding van uw medewerker.

Register Casemanagers houden zich professioneel bezig op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Register Casemanagers die afgestudeerd zijn aan de Post HBO register opleiding Casemanagement, hebben zich verenigd in de onafhankelijke Register beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging voor Case-& Caremanagers (RNVC). Alleen zij mogen de titel Rccm (Register Case-&Caremanager) achter hun naam gebruiken.
Een snelle en actieve verzuimbegeleiding en kostenbeheersing zijn kernbegrippen van de bij de RNVC aangesloten Case-&Caremanagers. De kwaliteit van de casemanagers blijft gewaarborgd door structurele informatiestroom,trainingen en intervisiebijeenkomsten welke regelmatig plaatsvinden. Meer informatie vind u op www.RNVC.nl

Download brochure

Om in contact te komen met onze casemanageers of met vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via telefoonnr. 0162-314561. Wij staan u graag te woord.