Verzuimbegeleiding
Verzuimbegeleiding

A&P Provitale is een gecertificeerde arbodienst, onafhankelijk en landelijk actief. Wij onderscheiden...

Verzuimbegeleiding

A&P Provitale is een gecertificeerde arbodienst, onafhankelijk en landelijk actief. Wij onderscheiden ons op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsmanagement en arbogerelateerde diensten. Middels onze persoonlijke benadering en expertise worden arbo- en verzuimvraagstukken naar duurzame pasklare oplossingen vertaald. Inmiddels weten vele organisaties dan ook de weg naar A&P Provitale BV te vinden.

A&P Provitale BV biedt de werkgever diverse mogelijkheden om het verzuim zoveel mogelijk te beheersen en de kosten tot een minimum terug te brengen. Hoe meer regie de werkgever wenst, hoe minder begeleiding kost, waarbij wij effectiviteit niet uit het oog verliezen. Wij bieden de werkgever verschillende pakketten met specifieke eigenschappen die simpelweg te up- of downgraden zijn. Flexibiliteit is één van onze pijlers in onze bedrijfsvoering.

Wij werken met een team van deskundigen. Casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en externe specialisten werken allen volgens de visie van A&P Provitale BV.

A&P Provitale maakt pas dan gebruik van medisch deskundigen wanneer dat strikt noodzakelijk is. Vanzelfsprekend wordt hierbij conform de wetgeving gehandeld. Zo komt de bedrijfsarts pas aan de orde wanneer zijn expertise daadwerkelijk van toegevoegde waarde is.

A&P Provitale beschikt over diverse locaties verspreidt over heel Nederland.

Wilt u meer weten over onze werkwijze in verzuimbegeleiding of heeft u andere vragen, bel dan met 0162-314561. We staan u graag te woord.