Over A&P Provitale
Over A&P Provitale

A&P Provitale BV is de nieuwe generatie gecertificeerde arbodienst. Wij zijn ontstaan...

Over A&P Provitale

A&P Provitale BV is de nieuwe generatie gecertificeerde arbodienst. Wij zijn ontstaan na wat mindere ervaringen van doorgewinterde P & O managers met bestaande arbodiensten. Dat kon beter!

A&P  onderscheidt zich onder meer van andere arbodiensten door de casemanager de spil van het gehele verzuimtraject te laten zijn, waar dit bij andere arbodiensten vaak de bedrijfsarts is. Wij werken zoveel mogelijk demedicaliserend. Medicaliseren is het consumeren van medische zaken, bijvoorbeeld bezoeken aan artsen en hulpverleners. Wanneer verzuim te snel en/of te veel in een medisch kader geplaatst wordt, kan dit leiden tot een langduriger afwezigheid van medewerkers dan nodig. Wij schakelen de bedrijfsarts of interventies pas dan in, wanneer deze daadwerkelijk de werkhervatting kunnen versnellen. Deze manier van werken levert, naast vaak een vlottere werkhervatting, ook meestal een kostenbesparing op.

Een van de pijlers van A&P Provitale is flexibiliteit. Niet alleen in het realiseren van passende verzuimpakketten, maar zeker ook in het contact met onze klanten. We werken laagdrempelig, waarbij dagelijks contact geen uitzondering is. Daarnaast denken we als vanzelf met onze klanten mee als het gaat over het inrichten van hun Arbo-omgeving. Daarbij kan de klant namelijk zaken over het hoofd zien, die wij vanuit onze expertise meenemen.

Onze visie ten aanzien van onze dienstverlening werpt zijn vruchten af. Wij zijn er blij mee en een steeds groeiend aantal klanten ook…