Arbeidsdeskundige
Arbeidsdeskundige

Een arbeidsdeskundige is expert als het gaat over de vertaling van de...

Arbeidsdeskundige

Een arbeidsdeskundige is expert als het gaat over de vertaling van de belastbaarheid van uw werknemer naar concrete adviezen over re-integratie. Hij wordt ingezet indien er een uitspraak moet worden gedaan over passendheid van een functie. De fysieke en mentale belastbaarheid van een medewerker wordt hierbij afgezet tegen de belasting binnen de functie.

Een arbeidsdeskundige onderzoek wordt veelal gebruikt om het re-integratietraject van een medewerker een impuls en/of richting te geven. De uitkomsten van dit onderzoek maken duidelijk wat er gedaan moet worden om het re-integratietraject succesvol te maken.

De arbeidsdeskundigen waarmee A&P Provitale samenwerkt, zijn allen registerarbeidsdeskundigen en hebben al jaren ervaring in hun vakgebied.

U kunt bij de arbeidsdeskundigen van A&P Provitale, naast arbeidsdeskundige onderzoeken, ook terecht voor werkplekonderzoeken en hulp bij ingewikkelde verzuimtrajecten. Naast de bovenstaande diensten adviseren onze arbeidsdeskundigen ook ten aanzien van advies over organisatiebrede re-integratievraagstukken. Bijvoorbeeld door ondersteuning aan preventiewerknemers en/of het geven van voorlichting aan leidinggevenden of HR managers. Ook wordt voorlichting gegeven over wet- en regelgeving in de sociale zekerheid.

Voor deskundig advies op dit vlak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnr. 0162-314561. Wij staan u graag te woord.