Overname/meerderheidsbelang Arbodienst WorkingStyle
Overname/meerderheidsbelang Arbodienst WorkingStyle

De Veldsink Groep breidt haar Arbotak verder uit. In 2019 is A&P Provitale geharmoniseerd met haar zusterbedrijf Assist Verzuim in Rijssen. Vanaf

Overname/meerderheidsbelang Arbodienst WorkingStyle

Geplaatst op 19 maart 2020

De Veldsink Groep breidt haar Arbotak verder uit. In 2019 is A&P Provitale geharmoniseerd met haar zusterbedrijf Assist Verzuim in Rijssen. Vanaf januari 2020 is daar WorkingStyle Utrecht en Noord aan toegevoegd.  “Met de komst van WorkingStyle kunnen we alle drie de vestigingen versterken waarbij de harmonisatie en de schaalvergroting als kracht gezien wordt in de markt, maar waarbij het lokale karakter en de persoonlijke aanpak altijd merkbaar blijft”, aldus Ad Lambregts directeur van de Arbodiensten.

Workingstyle is een gecertificeerde Arbodienst die de afgelopen jaren vooral gegroeid is door een samenwerking met diverse volmachtkantoren waarvan een aantal samenwerken in het Centraal Volmachtbedrijf. Het specialisme ligt op het snijvlak verzuim-verzekering en arbodienstverlening. De samenwerking biedt mogelijkheden om door te groeien binnen een ambitieuze en professionele organisatie.